Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Друзі, хто шарить на постільній білизні? Натрапив на класний ресурс
Усім привіт! Хочу показати цікавим сайтом, можливо комусь буде корисно. Останні місяці почав помічати, що сон не йде, кручусь до ранку, а з самого ранку відчуваю себе, наче й не спав. Списував на нерви, на атмосферний тиск, а дівчина сказала: "Треба поміняти постільну білизну на нормальну, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я заліз в мережу.

По правді, вважав, що підбір постільного комплекту - це тільки "гарний малюнок чи ні". Виявилося, ціла наука. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих назвах плавав, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це просто скарбниця корисної інфи! Реально провів на годину. Там все як в підручнику: по поличках описані усі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з описом щільності та того, скільки там циклів прання витримує комплект. Це реально допомогло усвідомити, чому один набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

Кілька відкриттів особисто дізнався:
- Виявляється, що, українські та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати варто бігати з сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це капець, а якісний сатин реально дихає, тому що в неї плетіння ниток інша.
- На сайті є поради, як доглядати, щоб принт не вицвів через місяць. Болісна тема для нас, у кого пральна машинка паше без відпочинку.

Коротше кажучи вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Поки політ нормальний — спимо як немовля, білизна приємна на дотик, не збивається й не електризується.

Коротше, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підковдра — це не те, в яку варто вникати, щиро раджу почитати огляд на цьому ресурсі. Реально економить і час, і гроші на підбір та рятує від придбання якоїсь фігні. Всім міцного сну!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)